<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nybygg

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig fremfor brukt

 

Når du skal kjøpe deg bolig er et viktig steg på veien å bestemme deg for om du vil kjøpe ny eller brukt bolig. Her er 5 gode grunner til å kjøpe nytt:

 

1. Du slipper budrunder

Under hektisk budgiving er det lett å “ta av”. Prisen kan fort bli høyere enn boligen fortjener. Og det dukker gjerne opp ubehagelige overraskelser etter hvert. Våre boliger er alltid nye – og har alltid fast pris. Du har tid til å tenke deg om og trygghet i garantien vår.

 

2. Glem oppussing

En ny bolig er, ja nettopp, ny. Du begynner ikke med oppussing. Færre enn 1 av 10 synes det er gøy å svinge sag og spikerpistol. En ny bolig gir deg anledning til å bruke fritiden til kjekkere ting. Dessuten er det lett å overvurdere egne evner.

Fagfolk bør hyres inn – og det koster penger. Med et nytt hus er det mye enklere å beregne hva boligen vil koste i årene framover. Kjøp og restaurering vil aldri gi en sikker prislapp.

Ifølge Prognosesenteret vil kjøper av en bruktbolig på 120 kvm gjennomsnittlig bruke 235.000 kroner* på boligen de første fem årene. Det er prisen for tilpasninger og normalt vedlikehold. Skifting av interiør og så videre er ikke med i dette tallet. I en ny bolig bør den tilsvarende utgiften være svært nær null.

Et regnestykke for de første fem årene vil vise at du kan kjøpe betydelig dyrere nytt kontra brukt – uten at de månedlige kostnadene blir høyere.

 

Lyst til å kjøpe helt ny bolig?

Boligvelgeren vår gjør det lett å finne drømmeboligen din. Filtrer enkelt basert på område, boligtype, antall soverom og pris for å finne det perfekte, nøkkelferdige for-alltid-hjemmet.

Finn mitt nye hjem

 

solbakkane-rekkehus-3
Glem oppussing:
Med en helt ny bolig slipper du å tenke på oppussing, og kan heller bruke tiden på noe annet.

 

3. Lavere omkostninger

Det er stor forskjell på hva du betaler til staten. Når du kjøper av Jadarhus, og da er boligen alltid ny, betaler du 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgiften. Kjøper du brukt, er satsen 2,5 prosent av hele kjøpesummen. Ved en pris på for eksempel tre millioner, vil forskjellen på omkostningene være nærmere 60.000 kroner.

 

4. En ny bolig er en tett bolig

I en eldre bolig kan du risikere «å fyre for kråkene». Isolasjonen før i verden var ikke som i dag. En ny bolig fra Jadarhus er en energieffektiv bolig. Bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og så videre bidrar til høyere komfort og trivsel. Det betyr lavere utgifter til oppvarming – og et mer behagelig hjem å bo i.

 

5. Nytt og moderne

Brukte hus kan ha sjel, ingen tvil om det. Men moderne mennesker vil ofte ha en standard som stemmer med dagens behov og forventninger. Detaljerte byggtekniske forskrifter er i dag en garanti for at du kjøper tidsriktig og praktisk. Flytt inn i en flunkende ny bolig, snus inn lukten av ubrukt, kjenn på at her har ingen andre bodd. Den følelsen er verdt mer enn du kanskje tror...

 Solbakkane rekkehus K141

Nytt og moderne: Kjøp en ny bolig med en standard som stemmer med dagens behov og forventninger.

 

Lyst til å kjøpe helt ny bolig?

Boligvelgeren vår gjør det lett å finne drømmeboligen din. Filtrer enkelt basert på område, boligtype, antall soverom og pris for å finne det perfekte, nøkkelferdige for-alltid-hjemmet.

Finn mitt nye hjem

* Tallene gjengitt baserer seg på fakta og statistikk fra det uavhengige analysebyrået Prognosesenteret

Trender i 2020 - Slik vil vi bo

Stilrene og vedlikeholdsfrie hus med flate tak og nøytrale ... Les mer

Veien til drømmehuset

På tomta på Sola har huset begynt å ta form, og sakte, men ... Les mer

Fritt utsyn mot fjorden

Morgensola har akkurat stått opp og idet de første ... Les mer

Vurderer du å kjøpe helt ny bolig?

Ta en titt på våre prosjekter!

Se alle boliger her

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger