<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

rehabilitering, ombygging, modernisering

5 tips til deg som vil fornye boligen din

 

På tide å bytte kledning, gjøre endringer av fasaden eller bygge på? Her har du noen gode tips før du går i gang.

 

  1. Tenk med fagfolk: Mange er usikre på hvordan de skal komme i gang med større oppussingsprosjekter. Da kan det være lurt å snakke med fagfolk og tenke litt sammen med oss. I Jadarhus gjør vi hele jobben for deg, men kan også ta deler av prosjektet hvis du vil gjøre litt selv.  2. Involver arkitekt for gode tips: En arkitekt ser muligheter du selv ikke ser, både for smarte løsninger og for å utnytte plassen optimalt. Sammen kan dere tilpasse slik at boligen passer deg og familiens behov.  3. Bruk entreprenør: Fagfolk kan finne ut hva som kan bevares i boligen, det er både miljøvennlig og pengebesparende.  4. Sett opp budsjett og plan: Dersom huset er gammelt kan det dukke opp overraskelser, ta det med i beregningene så langt det lar seg gjøre.  5. Fremdrift: Når er det ferdig? Sett realistiske mål om når du forventer at boligen skal være ferdig. Kanskje kan du legge oppussingen til ferietid?


Vil du pusse opp boligen, endre fasaden eller bygge på?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt!

Trender i 2020 - Slik vil vi bo

Stilrene og vedlikeholdsfrie hus med flate tak og nøytrale ... Les mer

Veien til drømmehuset

På tomta på Sola har huset begynt å ta form, og sakte, men ... Les mer

Fritt utsyn mot fjorden

Morgensola har akkurat stått opp og idet de første ... Les mer

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Kontakt våre kompetente fagfolk.

Ta kontakt

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger