<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nybygg

Fritt utsyn mot fjorden

 

Morgensola har akkurat stått opp og idet de første solstrålene treffer deg, treffer du vannkanten. Det er en ny dag i sjøkanten, her i Lundsvågen. 

Livet ved sjøen på Hundvåg er deilig, enten du tar en morgentur med kajakk, drar ut med båten og griller på byøyene, fisker stinter med de små eller bare vasser i sjøkanten en varm ettermiddag. Lundsvågen er for deg som trekkes mot havet og naturen. Her bor du i et fredelig nabolag, tett på sjølivet og skjærgården. 

lundsvågen-collage2-minStemning: Lundsvågen er for de som trekkes mot havet og naturen.


Folk trives på Hundvåg

Lundsvågen er et lite sted ved sjøen på Hundvåg. Folk fra Hundvåg blir ofte boende, og har man dratt ut noen år for å studere eller se hva annet verden byr på, ja, da er det ikke uvanlig at man kommer tilbake. Det er noe med øynå som gjør at folk trives. Stort nok til at du kan trekke deg tilbake, men lite nok til at du kan støte på en kjenning blant grønnsakene på Rema. Sånt blir det godt bomiljø av! Barna på byøyene følger hverandre gjennom barnehage og grunnskole og danner vennskap som varer livet ut. Det er noe helt spesielt å vokse opp ved sjøen. Barndomsminner med båtliv, fisking fra brygga og spente øyeblikk i det krabbeteinene som ble satt ut kvelden før dras opp til vannoverflaten. Og bading. Masse bading – rett ut fra brygga. 

Lundsvågen utsikt

Alt til rette for et aktivt liv

Lundsneset er Stavangers nest største friområde med turstier som passer både barnefamilien, hverdagsturgåeren og joggeren. Hva med å legge søndagsturen til runden rundt hele øynå? På de litt over elleve kilometerne går man forbi gamle steingjerder, beitende sauer, Trollskogen og langs hemmelige forsvarsgjerder bygd av tyske okkupasjonsstyrker. Trollskogen er forresten barnas favorittsted, med husker og gapahuker. Her klatres det i trær og inntas grilla pølser om en annen. 

Med båthavn og ikke minst Lundsvågen Naturskole like ved, vil opplevelsene være mange for aktive barn som elsker å være ute. Det er bare en kort gåtur til Hundvågkrossen, hvor du finner de fleste servicetilbud, som butikker, restauranter, legekontor og apotek. Vil du likevel til byen er du en kort kjøretur unna, og bussene går stort sett alltid når du trenger den. 

Lundsvågen

Lundsvågen: Utsikt, sjø og ro, men likevel så sentralt. Lundsvågen er for deg som ønsker litt mer. 

 

Vil du vite mer om vårt prosjekt i Lundsvågen?

Se boligene i Lundsvågen

Trender i 2020 - Slik vil vi bo

Stilrene og vedlikeholdsfrie hus med flate tak og nøytrale ... Les mer

Veien til drømmehuset

På tomta på Sola har huset begynt å ta form, og sakte, men ... Les mer

Gi ditt gamle hus et nytt liv

Har huset ditt drømmeplasseringen, men trenger et løft, kan ... Les mer

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Kontakt våre kompetente fagfolk.

Ta kontakt

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger