<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

rehabilitering, ombygging, modernisering

Gi ditt gamle hus et nytt liv

 

Har huset ditt drømmeplasseringen, men trenger et løft, kan rehabilitering av boligen være et fint alternativ.


Det skal ikke så mye til for å et helt moderne hus. En gusten fasade får nytt liv og et friskere uttrykk med ny kledning og nye vinduer. Et gammelt hus får bedre inneklima med ventilasjonsanlegg og ny isolasjon. Mulighetene er mange, og drømmehuset kan fort bli en realitet hvis du setter arkitektene våre på saken. De er nemlig eksperter på å finne løsninger som passer den enkeltes behov.

Start med kartlegging

Det første du må gjøre når du vurderer å rehabilitere boligen, er å kartlegge behovene dine. Ønsker du mer plass, kan du vurdere om du vil bygge på en etasje eller et tilbygg. En alternativ løsning kan være å endre på boligens planløsning, slik at boligen blir mer praktisk og føles større. Har du en uinnredet kjeller, kan vi senke terrenget og sette inn større vinduer, slik at kjelleren blir en fullverdig etasje.

20 copy

Påbygg: Et moderne påbygg er en fin måte å utvide boligen på.

Vurderer du å renovere boligen din?

Ta kontakt


Ta hensyn til bærekonstruksjonen

Skal du ikke rive huset, har vi særlig den originale bærekonstruksjonen i tankene når vi legger en plan for rehabilitering. Det går an å endre på denne – men det blir som regel en kostbar affære, og vi prøver derfor å ikke røre den for mye.


Ærlige forslag

Gjennom befaring og samtaler med deg, danner arkitektene våre seg et bilde av hvilke løsninger som er smartest for ditt hus. Vi tar alle dine ønsker og behov med oss når vi tegner forslag, men for oss er det viktig å også kunne foreslå alternative løsninger, dersom vi ser at de er mest hensiktsmessige. Derfor får du alltid ærlige forslag fra oss.


_DSC2061Kan ta tid: For å resultatet du ønsker så kan det ta opptil et år, spesielt hvis det er totalrenovering det er snakk om. 

Ingen økonomiske overraskelser

Kostnader spiller naturligvis en viktig rolle når du velger å rehabilitere huset ditt. Vi gir realistiske tilbud og går systematisk til verks for å fange absolutt alle kostnader i tilbudet. For oss er det viktig å bruke lang tid på en slik oversikt, slik at du er innforstått med hva som er inkludert i tilbudet.

  

Kan ta inntil ett år

Hvor lang tid det fra du tar kontakt til huset er ferdig rehabilitert, avhenger av hvor omfattende prosjektet er. En tommelfingerregel er at det tar ett år fra du skriver kontrakten til bygget er ferdig, dersom huset skal totalrenoveres. Skal du bare skifte tak og fikse litt på fasaden, kan det naturligvis gå fortere.

 

Vurderer du å renovere boligen din?

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt.

 

 

Trender i 2020 - Slik vil vi bo

Stilrene og vedlikeholdsfrie hus med flate tak og nøytrale ... Les mer

Veien til drømmehuset

På tomta på Sola har huset begynt å ta form, og sakte, men ... Les mer

Fritt utsyn mot fjorden

Morgensola har akkurat stått opp og idet de første ... Les mer

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Kontakt våre kompetente fagfolk.

Ta kontakt

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger