<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bolig, Styling, interiør

Interiørinspirasjon: Tre stiler for hjemmet i 2019

 

Dersom du skal innrede et hjem i år, eller ønsker å gjøre små stil-endringer, er det tre interiørstiler som gjelder: Den klassiske, den rustikke og den nordiske.

Her får du oversikten over hva som kjennetegner trendene innen innredning i 2019:

 

Den klassiske stilen

Lunt og elegant er noe som kjennetegner den klassiske stilen. Den er enkel, med rene linjer. Fargetonene er rolige og lune, med mye innslag av svart. Et klassisk interiør er dominert av tidløse møbler, farger og materialer, som er valgt ut for å skape et komfortabelt hjem. Dersom du vil ha innslag av den klassiske stilen uten å gjøre for mange endringer kan noen lekre fløyelsputer i dype nyanser, som rustrødt og mørk blått, være fint.

 

Klassiske interiørdetaljer

Klassisk: Lunt, elegant og tidløst.

 

Den nordiske stilen

Rent og minimalistisk har vært kjennetegn på den nordiske stilen de siste årene. Nå er det et lite skifte hvor Art deco-stilen tar oss tilbake til 1970-tallet med mørkere farger, vegger i brun-oransje, i tillegg til at vi ser mer grønt og mørkerødt mot fargen bordeaux. Stilen kjennetegnes også av messing-detaljer, svarte stålbein på sofa og generelt naturlige materialer i tre.

Stue i nordisk interiørstil

Nordisk: Rent, minimalistisk og med innslag av farger.

 

Den rustikke stilen

Rustikt interiør er jordnært, røft, ekte og ujålete – rett og slett en stil som skaper en koselig atmosfære. Konjakkfarger, lammeskinn, metall, keramikk og ubehandla tre er kjennetegn for slik innredning. Det skal være et avslappet preg, med naturprodukter og naturfarger, gjerne betong. Ønsker du denne stilen kan du plukke med deg drivved neste gang du er på tur i fjæra, kan du for eksempel lage en sengegavl eller stige til å henge håndklær på.

 

Rustikt kjøkken

Rustikt: Røft, ekte og ujålete.

 

Kilde: Bohus

 

Les 7 tips om hvordan du innreder en ny bolig her

 

Har du lyst på flere interiørtips?

Gjør hjemmet ditt til drømmehjemmet ditt med tips fra våre interiørdesignere og fagfolk

Trender i 2020 - Slik vil vi bo

Stilrene og vedlikeholdsfrie hus med flate tak og nøytrale ... Les mer

Veien til drømmehuset

På tomta på Sola har huset begynt å ta form, og sakte, men ... Les mer

Fritt utsyn mot fjorden

Morgensola har akkurat stått opp og idet de første ... Les mer

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Kontakt våre kompetente fagfolk.

Ta kontakt

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger