<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hytte

Kjærlighet ved første blikk i Ryfylke

 

Bra rykte, brukbar størrelse og god kommunikasjon var kriteriene da Børre Meinseth skulle velge byggefirma til å bygge drømmehytta. – Jadarhus var best på summen av kvalitet og pris, og vi er veldig fornøyde med valget.

– Det begynte med at en i slekta fortalte om en Ryfylke-plass med fantastisk utsikt. Du som sunnmøring kommer til å like deg, mente han. Og det gjorde jeg. Kjærlighet ved første blikk. Panoramautsikt med solnedgang og “raud” himmel, sier Børre Meinseth.

Sunnmøringen brukte noen år på å akklimatisere seg på flate Jæren.

– Men Fister er som å komme hjem igjen. Den flotte utsikten ut i havet, den fine småbåthavna og “Sunnmørsalpene” med snø i bakkant. Her kjenner jeg fred og ro, sier Meinseth. Videre forteller han at hele familien trives på hytta i Rogaland.

– Alle ble tidlig forelsket i Ryfylke. Svigerforeldrene mine har hytte på Finnøy, og det har vært vårt paradis i mange år. Det er en grunn til at ungene dyrker fridykking, fisking og bading, forteller 51-åringen.

 

Vil du bygge hytte i Rogaland?

Vil du ta en prat om hyttetankene dine eller lese noen tips det kan være lurt å få med seg?

Første steg mot drømmehytta

Side-368_Solbakk_Arvid_Tjøstheim-WEB
Panoramautsikt: På tur i solnedgang under "raud" himmel.

 

Ikke enige om alt, men god kommunikasjon


Da de hadde komplette tegninger fra Olav Liknes hos arkitekt Eskild Kvala AS i Kopervik, hentet de inn fire byggefirma. Kravene var at byggefirmaene måtte ha bra rykte, var av brukbar størrelse og at vi kunne kommunisere enkelt.

– Jadarhus i Stavanger var best på summen av kvalitet og pris, og vi er veldig fornøyde med valget, forteller Meinseth.

Hytta ved sjøen består av hovedhytte med hems pluss anneks. Bebygd areal er nærmere 140 kvadratmeter, med bruttoareal på omtrent 110 kvadratmeter. Han skryter av dem han har møtt på i prosessen.

– Stian Vadla i Jadarhus har vært kontaktperson og byggeleder. Vi har selvsagt ikke vært enige om alt, men hele tiden hatt en tett og god kommunikasjon og behandlet hverandre med respekt. Stian har i stor grad vært løsningsorientert og rådført seg med arkitekten om nødvendig.

 

Tømmermennene får skryt

Meinseth forteller at også tømmermennene, Torvald Barka og Alexander Henriksen, har gjort en kjempejobb med å bygge hytten.

– De får masse skryt for arbeidet av byggekyndige venner vi har, og det er veldig kjekt å høre for oss, sier Meinseth, som også har båt på gang. Hytta ligger like ved sjøbod og brygge.

 
Jadarhus Tommermenn
Fornøyde: Tømmermennene har gjort en kjempejobb og fått masse skryt. 

 

Vil du bygge hytte i Rogaland?

Som en av regionens største utbyggere har vi mange gode tips til deg som vil bygge drømmehytta. Vil du ta en prat om hyttetankene dine eller lese noen tips det kan være lurt å få med seg?

Første steg mot drømmehytta

 

Trender i 2020 - Slik vil vi bo

Stilrene og vedlikeholdsfrie hus med flate tak og nøytrale ... Les mer

Veien til drømmehuset

På tomta på Sola har huset begynt å ta form, og sakte, men ... Les mer

Fritt utsyn mot fjorden

Morgensola har akkurat stått opp og idet de første ... Les mer

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Kontakt våre kompetente fagfolk.

Ta kontakt

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger