<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Styling, interiør

Stueinspirasjon: Små interiørendringer kan gi store forskjeller

 

Det er ikke alltid de store endringene som må til for å fornye stua. Her er enkle og rimelige innredningsgrep for stuen som gir store forandringer.

Sofaputer

Puter pynter opp sofaen, samtidig som det gjør den mer komfortabel å sitte i. Nye sofaputer er et superenkelt interiørtips som vil gi sofaen din ny look. Bland former og fasonger, farger og mønster. Forskjellige materialer og teksturer lager et spennende uttrykk. Dersom du ønsker tips til hvilke puter som passer sofaen din kan du ta med deg et bilde og la ekspertene i en interiørbutikk komme med råd.

 

Stilige sofaputer

Ble sofaen akkurat bedre? Sofaputer gjør sofaen mer behagelig - både for øynene og kroppen.

 

Tepper

Et gulvteppe gjør stua varm og lun, samtidig som det er godt å gå på. Ikke minst er det lyddempende, som er stor fordel om du bor i gammelt bygg med naboer under deg. Det har lenge vært vanlig med ensfargede tepper, men de siste årene har det blitt populært med mer mønster på teppene. Noe vi vil se mer av fremover er tepper med fotografi, med assosiasjoner til skog, sjø og vann. Det blir rett og slett litt mer uttrykk på dem. Et innredningstips for den som er ute etter inspirasjon er at puter og teppe er i samme fargetoner for et helhetlig uttrykk - ikke minst vil et nytt teppe gjøre stor forskjell i stua.

 

Gardiner

Gardiner kommer mer og mer tilbake, men uten kapper som vi kjenner fra “gamle dager”. Det skal være enkle gardinstenger og gardinene skal bare henge som pynt på siden. For solskjerming er det plisségardiner som gjelder. Mer tekstil og struktur i stua gjør det lunt og koselig. Dersom du har kontroll på symaskinen kan en rimelig løsning være å kjøpe stoff og sy gardiner selv. Det finnes mange videoer på YouTube som viser deg hvordan. Hvis ikke finnes det mange lekre gardiner å velge mellom hos interiørbutikkene til en rimelig penge.

 

Bilder

De fleste av oss har stort sett bildene våre kun på telefonen. Men ved et par enkle tastetrykk kan du bestille bildene hjem, ramme dem inn og lage en personlig bildevegg i stua. Kanskje har du allerede rammer liggende som kan gjenbrukes?

 

Bilde på veggen

Bilder på veggen: Blås liv i veggene med bilder som fortjener å henge fremme.

 

Pynteting

Det er alltid kjekt med et par nye lysestaker eller blomstervaser. Er du av dem som ønsker å følge litt med på interiørtrender er dette er rimelig måte å gjøre det på, fremfor å bytte ut alle møblene. Her er det lov å prøve seg litt fram, og selvfølgelig kan man blande gammelt og nytt.

 

Stylingtips til stua

Tingeling: Følg trendene uten å tømme lommeboka med små pynteting som gjør store inntrykk.

 

Les om Tre stiler for hjemmet i 2019 her

Har du lyst på flere interiørtips?

Gjør hjemmet ditt til drømmehjemmet ditt med tips fra våre interiørdesignere og fagfolk

Trender i 2020 - Slik vil vi bo

Stilrene og vedlikeholdsfrie hus med flate tak og nøytrale ... Les mer

Veien til drømmehuset

På tomta på Sola har huset begynt å ta form, og sakte, men ... Les mer

Fritt utsyn mot fjorden

Morgensola har akkurat stått opp og idet de første ... Les mer

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Kontakt våre kompetente fagfolk.

Ta kontakt

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger